Trend: Veter top

, , Comments Off on Trend: Veter top

Het is dé blogger favourite van dit moment: de veter top. Zoals de naam al verklapt is deze top voorzien van elegante veters aan de bovenzijde. In dit artikel leggen we uit hoe je dit item fashionable draagt.

Veter top

De #laceuptop is trending topic op Instagram en wij begrijpen héél goed waarom: de veter top is een sexy doch elegante aanwinst voor je garderobe en op uiteenlopende wijze te combineren. Voor een sophisticated look kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de lace up top te combineren met een mooie kokkerrok en een paar high heels. Vind je dit nog nét iets te koud voor de tijd van het jaar? Je kunt je sophisticated look ook een edgy touch geven door de lace top te dragen op een jeans met bleached washing of -ook onze all time favourite- een ripped jeans.

veter top lace up top street styleveter top lace up top street style
Vinden wij ook héél leuk: draag de veter top op een flared jeans of op een spijkerrok. Op deze manier geef je op simpele wijze een speelse touch aan je outfit. Vergeet hierbij niet je look af te maken met een paar hakken om je benen optisch te verlengen.

Ook in onze collectie vind je twee prachtige lace up tops terug waar wij alleen maar héél hebberig van kunnen worden. De Rome blouse wordt gekenmerkt door een wijdere fit, lange mouwen (die je met een knoop kan dichtmaken!) en zakjes op de borst. De koorden aan de bovenzijde kun je naar wens wat dichter knopen of juist iets verder open dragen. Net wat bij jouw mood past. De veter top is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en in een zachte groene tint. Hierdoor zijn beide tinten perfect te matchen bij ieder mogelijke look.

Kun jij ook niet wachten om deze veter top toe te voegen aan jouw voorjaarsgarderobe? Je shopt onze lace up tops bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app óf hieronder:

Beeld: Elements of Ellis, Fashion Agony, Cut & Paste